wie is bb?

mijn doel

De taak van de organisator verlichten door foutloze tijdsopname en uitslagen te verzorgen.

Daginschrijvingen verwerken, juiste aankomsttijden meten en uitslagenlijsten bezorgen. Dat is het takenpakket van de timer.  Op wedstrijddag moet het snel en juist gaan. Daar ga ik voor.

ervaringen

Race director sinds 2015
Manual timer sinds 2016
Chip timer sinds 2018

In 2015 besloot ik om samen met een mede-clublid de 10 Mijl van Wommelgem verder te zetten zodat deze loopklassieker niet zou verdwijnen. De volgende jaren probeerden we verschillende tijdsregistratiesystemen uit totdat we in 2018 uitkwamen bij het elektronische timing systeem aangeboden door Sporta multisportfederatie.  Dit was voor mij een openbaring waardoor ik me graag verder verdiepte in hun tijdsregistratieoplossing. Ik heb me bij hen ingeschreven als timer voor loopwedstrijden.  Na het volgen van een bijscholing van 6 dagen bij de leverancier van het systeem ben ik aan de slag als gediplomeerd timer.

Mijn kernwaarden

Perfectie nastreven zit me in de genen. Ook al gaat het over iets ogenschijnlijks onbelangrijks als een tussentijd op een recreatieve wedstrijd. Daarom laat ik niets aan het toeval over en bereid ik me op iedere wedstrijd optimaal voor. Vóór elke wedstrijd wordt een simulatie uitgevoerd zodat ik zeker ben dat de configuratie juist zit en kan er op wedstrijddag onmiddellijk getimed worden. 

  • vriendelijk en behulpzaam
  • perfectie tot in de details
  • snel en efficient